Capitonaj de bena Isuzu Dmax 2006- 2009

D-Max, este o gamă de camionete usoare, care sunt, de asemenea, comercializate si ca modele Chevrolet în multe piețe. Acest pickup compact poate fi cumparat cu diferite opțiuni de bena, și o gamă de motoare, cum ar fi turbodiesel de 2.5 litri, turbodiesel de 3.0 litri și motorul pe benzină de 2.4 litri. Pentru divertisment, există un opțional casetofon radio pentru a asculta posturi AM sau reda casetele clasice care le-ați salvat inca din 1985. Pentru inchidere de bena D-max accesati partea de mai jos a paginii noastre:

Capitonaj bena recomandat

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și lovituri mechanice. Avand colturile adancite  si un design bine gandit, montajul acestuia este destul de usor.
Este fabricat dintr-un material de inalta densitate (polietilenă) . 

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și la orice loc. Este gandit in asa fel incat Dvs sa il puteti monta fara gaurirea benei. Datorita colturilor adancite permit o incarcare mai buna  marfurilor in bena. Acest capitonaj de bena este fabricat din polietilenă de înaltă densitate.