Capitonaj de bena Mitsubishi L200 2009- prezent long bed

Noul L200 oferă versatilitate combinată cu un nou look dur , care face sa para mai mult ca un vehicul de zii cu zi decât un autovehicul comercial . Evident, este destul de dur pentru a fi un pickup comercial rezistent. Disponibil sub formă de 2WD cu un motor de 2.4 litri pe benzina sau un turbodiesel de 2.5 litri , sau sub formă de 4WD cu doar motorul diesel , aceasta este o propunere interesantă pe șosea , și chiar off-road daca alegeti varianta aceasta.

Capitonaj bena recomandat

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și lovituri mechanice. Avand colturile adancite  si un design bine gandit, montajul acestuia este destul de usor.
Este fabricat dintr-un material de inalta densitate (polietilenă) . 

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și la orice loc. Este gandit in asa fel incat Dvs sa il puteti monta fara gaurirea benei. Datorita colturilor adancite permit o incarcare mai buna  marfurilor in bena. Acest capitonaj de bena este fabricat din polietilenă de înaltă densitate.