Capitonaj de bena Nissan Navara D40

Navara este un pick-up de lucru elegant, și, în esență, o versiune pick-up a Pathfinder. Acesta oferă spațiu interior decent și mai multe caracteristici de confort decât majoritatea concurenților. Acesta este oferit cu un motor pe benzină cu patru cilindri de 2.5 litri, cu o cinci viteze automată și 2WD, sau un motor turbodiesel de 2.5 litri, cu o transmisie manuală cu șase trepte și 4WD. Cele doua versiuni au aceleași caracteristici care includ jante de 16 inch din aliaj, Capitonaj de benă, încuietori pentru uși, lămpi de ceață față, sistem audio 4 boxe cu CD player, geamuri electrice, oglinzi cromate, dublu putere oglinzi exterioare cu lămpi de semnalizare cu LED-uri , intrare fara cheie sispoiler spate crom. Sisteme de siguranta includ airbag-uri frontale duale și frâne ABS. Sistemul de climatizare, amenajări premium și tapițerie specială sunt echipari opționale.

Capitonaj bena recomandat

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și lovituri mechanice. Avand colturile adancite  si un design bine gandit, montajul acestuia este destul de usor.
Este fabricat dintr-un material de inalta densitate (polietilenă) . 

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și la orice loc. Este gandit in asa fel incat Dvs sa il puteti monta fara gaurirea benei. Datorita colturilor adancite permit o incarcare mai buna  marfurilor in bena. Acest capitonaj de bena este fabricat din polietilenă de înaltă densitate.