Capitonaj de bena Toyota Hilux 2011- prezent

La 13 iulie 2011, Toyota a anunțat că Hilux va primi un upgrade, inclusiv un front-end reproiectat și alte modificări de styling extern, schimbări în interior și un nou motor diesel turbo capabil de 106 kW (142 CP) și 343 N · m (253 lb ft ·) de cuplu, precum si consum redus de combustibil comparativ cu modelul precedent. Această actualizare a fost inițial lansat în Thailanda. Masina vine cu un nou look frontal și un interior restructurat pentru a oferi un feeling de comfort crescut. Partea frontală este reproiectat de la stalpul A. Cu excepția usilor,totul este reproiectat: faruri noi, bara de protectie noua,capota noua, stopuri noi, spoiler spate nou și alte. Există, de asemenea, noi oglinzi și noi modele de jante din aliaj. Interiorul dispune de un nou design superior tablou de bord cu o centrare noua a grupului de instrumente.

Capitonaj bena recomandat

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și lovituri mechanice. Avand colturile adancite  si un design bine gandit, montajul acestuia este destul de usor.
Este fabricat dintr-un material de inalta densitate (polietilenă) . 

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și la orice loc. Este gandit in asa fel incat Dvs sa il puteti monta fara gaurirea benei. Datorita colturilor adancite permit o incarcare mai buna  marfurilor in bena. Acest capitonaj de bena este fabricat din polietilenă de înaltă densitate.