Capitonaj de bena Toyota Hilux 2006- 2009

In anul 2005 a fost lansat cea de a 7-a generatie de Hilux in Buenos Aires, Argentina. Lansarea pe piață se intampla mai târziu, la începutul lunii aprilie, 2005. Noul Hiluxse bazeaza pe o versiune revizuită a cadrului scara gasit pe versiunile anterioare.Hilux a crescut în dimensiune și apoi a devenit clasificat un pick-up de dimensiuni medii.
Modele Hilux vândute în Australia, Orientul Mijlociu, iar piețele asiatice sunt construite și asamblate în Thailanda,iar denumirea vehiculul este: Hilux Vigo, sau pur și simplu Vigo.

Capitonaj bena recomandat

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și lovituri mechanice. Avand colturile adancite  si un design bine gandit, montajul acestuia este destul de usor.
Este fabricat dintr-un material de inalta densitate (polietilenă) . 

Capitonajul reprezintă protecția ideală pentru bena mașinilor pick-up, rezistând la orice temperatură și la orice loc. Este gandit in asa fel incat Dvs sa il puteti monta fara gaurirea benei. Datorita colturilor adancite permit o incarcare mai buna  marfurilor in bena. Acest capitonaj de bena este fabricat din polietilenă de înaltă densitate.